Muziek bibliotheek voor leden

Bij een mooie film hoort een bijpassend geluid.

Om zijn leden te kunnen voorzien van een indrukwekkende bibliotheek aan muziek, samples & effecten heeft nab 2.0 vzw afspraken gemaakt met SonotonStockmusic, Universal Music en EMIPM.

De muziek van deze aanbieders kan je als nab 2.0 lid gebruiken bij je films en als je ons een cue sheet bezorgt ben je meteen in orde met SABAM.

OPGELET!!! Graag de nieuwe formulieren voor 2020 gebruiken, de oude formulieren worden niet meer verwerkt 2019 is afgesloten. De links op deze pagina zijn aangepast naar de juiste formulieren.

Je kan je cue sheet ofwel on line invullen via deze link

Gebruik je meer dan vijf muziekstukken dan kan je beter de link cue sheet Library Music nab 2.0_2020-blanco naar het excel document.

Het on line document komt rechtstreeks bij ons terecht, het excel document dien je ingevuld terug te sturen naar librarymusic@nab2.be.

Aangifte cue sheet

A.U.B. geen pdf bestanden opsturen, wij moeten alles in excel doorsturen naar SABAM. Het on line formulier komt rechtstreeks als excel bij ons terecht, ook als je het formulier voor meer dan vijf muziekstukken gebruikt, stuur dan het excel file terug een geen pdf kopij, waarvoor dank.

Voor alle vragen rond library Music  kun je terecht op: librarymusic@nab2.be

Library muziek binnen SABAM overeenkomst met nab 2_2021 Aangepaste versie.

Universal Music

Sonoton